You are here:

Capre auto

5.6.1mic

Robuste din punct de vedere constructiv, avand capacitatea pana la 6 tone, sunt indispensabile in atelierele de raparatii auto, vulcanizari si atelierele de confectii metalice. Se comercializeaza in perechi.

Cricuri tip butelie cu 2 cilindri

5.1bmic

Model de cric robust cu capacitate de ridicare mare. Prezinta avantajul unei curse mult mai mari fata de cricurile tip butelie normale avand deasemenea si inaltimea minima mai mica, astfel avand o gama de aplicatii mult mai larga.

Cricuri cu talpa

5.1mica1

Sunt recomandate pentru asezarea si manipularea pieselor in procesele de instalare si intretinere de echipamente grele, avand avantajul folosirii atat in plan vertical cat si orizontal.

Cricuri cu cremaliera

dt.5.2mic

Acest model de cric are capacitate de ridicare mare datorita constructiei robuste si poate fi utilizat pentru asezarea incarcaturilor grele (ex. Sine de tren) . Datorita sistemului cu cremaliera atat ridicare cat si coborarea pieselor fiind usor de controlat si se realizeaza cu viteza marita.

Cricuri tip butelie

cricref

Model de cric hidraulic cu o constructie robusta destinat atat pentru autoturismele mici cat si pentru dube sau autoutilitare mari avand capacitate de ridicare pana la 100 Tone. Cricurile sunt testate individual inainte de comercializare si au un set de o-ringuri de rezerva.

Cricuri tip off road

TRA8485_38100

Sunt cricuri cu o constructie speciala, robusta, ce au cursa mare. Datorita desing-ului simplist dar eficient devin versatile, putand fi utilizate atat pentru ridicare si coborare cat si pentru tractare, impingere sau presare.