You are here:

Chingi de ancorare

images (8)

Sunt sisteme alcautie din chinga propiu-zisa prevazuta la capete cu carlige sau inele si din dispozitivul de tensionare de tip clichet (avand lungimea standard de 0.5 m de chinga, iar la un capat carlig). Avantajele acestui tip de chinga fiind usurinta in utilizare, versatilitate si greutatea redusa a sistemului.

Catarame

Strapping_buckles_med

Caramele se folosesc la imbinarea benzii de poliester in vederea ambalarii sau amararii marfurilor. Acestea pot fi forjate sau sudate si se utilizeaza in functie de latimea benzii.

Banda de legat/de amarat

polyester-fiber-strap-1-600×545

Banda poliester este o banda foarte rezistenta cu o alungire redusa, fiind similara cu banda metalica, avand o rezistenta excelenta la schimbarile de temperatura. Se utilizeaza atat pentru uz manual cat si in regim automat. Banda este destinata legarii diverselor marfuri care suporta strangere.

Banda pentru chinga

images (8)

Acest tip de banda se foloseste, impreuna cu cataramele, pentru amararea marfurilor. De asemenea se poate folosii, impreuna cu clichetul si carlige, pentru a forma o chinga de ancorarea la lungimea dorita de utilizator.