S.C LUANSA FORWARDING S.R.L actioneaza in domeniul comertului industrial si va pune la dispozitie o gama completa de produse tehnice aplicabile in sectorul de activitate al societatii dumneavoastra. Atuurile firmei sunt flexibilitatea si diversitatea produselor si serviciilor care permit adaptarea la cererea de piata din Romania.

Produsele sunt de o calitate superioara si plaseaza in centrul atentiei clientul cu necesitatiile si dorintele sale.

INITIATIVA

Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri, raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi.

OBIECTIVE

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

VALORI

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui produs sau serviciu.

RECOMANDARE

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.